martes, 5 de febrero de 2008

Catisa dona a l'Ajuntament de Maó un quadre d'en Francesc Hernandez Mora

Aquest dilluns, s'ha formalitzat a l'Ajuntament de Maó l'entrega d'una obra del port de Maó d'aquest conegut artista menorquí, que va treballar a Catisa.

Participaren en l'acte d'entrega el batle Arturo Bagur i part del seu equip, així com en Lluis Lluch, en Xavier Borbolla i en Pau A. Monserrat (per part de Catisa).

Es compleix així la darrera voluntat d'en Toni Monserrat, que abans de morir va expresar el seu desig de donar l'obra a l'Ajuntament per a que tots els ciutadans de Maó poguessin gaudir d'ella.

Catisa, com ha sigut des del principi de la seva constitució, intenta conjugar l'esperit empresarial amb la seva vessant cultural i social per la Ciutat de Maó.


sábado, 2 de febrero de 2008

Trobades al CDEIB. Cicle de conferències

Dia 31/01/2008 ha tengut lloc la següent conferència, a la que han assistit com a públic representants de Catisa:

FIRES, com obtenir resultats


Ressaltar la presència com a ponent de Clara Torres, cap de vendes de Clara Bijoux SL, que va exposar la seva visió de com preparar una Fira de Bijuteria.

Podríem comentar, del que es va dir a la Conferència i sense ànims de ser massa extensos:
1.- A les Fires hi ha que anar-hi amb compromís, ganes, il-lusió i motivació de vendre.
2.- Convé enviar a un responsable de la fàbrica a la Fira, no només a un comercial extern.
3.- La preparació d'una Fira és molt important per a tenir èxit. Hi ha que planificar el abans, durant i després de la Fira.
4.- Hi ha que cuidar al màxim la imatge de l'estand.

El Sr. Silve Pons va explicar com l'IDI es dedica a captar les tendències de moda per a poder presentar-la als fabricants.

Va ser una vetlada molt interessant, un punt de trobada de professionals de diferents sectors industrials (Calçat, productes agro-alimentaris, vins i bijuteria, entre d'altres).