jueves, 8 de mayo de 2008

Entrevista a Quadrant de Menorca d'IB3 Ràdio




Dimecres 7 de maig de 2008, al recinte firal on s'està realitzant l'Eurobijoux, el periodista Santi Capellera ha entrevistat a en Pau Antoni Monserrat, economista de Catisa.

L'interessant programa de ràdio Quadrant de Menorca es defineix com una seu diària de converses radiofòniques menorquines. S'entrevista cada dia a una personalitat de la vida de Menorca.

En aquesta ocasió, aprofitant la fira de la bijuteria a Maó, es va conversar sobre temes referents a Catisa i al sector bijuter.

Es parlà de temes tan diversos com el moment de crisi en que viu l'economia i algunes de les seves causes, la història de la bijuteria en general i de Catisa en particular (amb una especial referència a la feina feta pel difunt Antoni Monserrat Moll), la important significació de la fàbrica per la ciutat de Maó, la figura de na Satin Borbolla i en Xavier Borbolla, la importància del capital humà de l'empresa, etc.

Recomanam aquest programa, que inclou en un mateix espai radiofònic la informació de Menorca i de les Illes amb la visió particular de cada personatge entrevistat.

E-mail del programa: quadrantdemenorca@ib3radio.es

No hay comentarios: